Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 25

Vakantiewoning te koop

Heeft u ook altijd al uw eigen vakantiewoning willen hebben waar u het hele jaar vakantie kunt genieten van rust en ruimte? Dan hebben wij precies de juiste vakantiewoning te koop voor u op de Veluwe? Bij ons vindt u zeker een vakantiewoning, die wij te koop aanbieden, welke compleet bij u past. De vakantiewoning die wij te koop aanbieden is intern van alle gemakken voorzien en heeft een ruime opzet. Wij bieden met regelmaat een vakantiewoning te koop aan. Deze vakantiewoningen zijn ideaal wanneer u wilt genieten van de rust en ruimte.

Vakantiewoning te koop op de Veluwe

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning te koop op de Veluwe, dan vindt u deze bij ons. De woningen staan altijd in een prachtige, rustige en groene omgeving. Vanuit de vakantiewoning kunt u genieten van de rust en de natuur waar de Veluwe bekend om staat en van de ultieme ontspanning binnenshuis.

Vakantiewoning te koop

Een vakantiewoning in een prachtige omgeving

Als u een vakantiewoning op Park Heideheuvel koopt, dan krijgt u hiervoor naast een prachtige vakantiewoning, ook een eigen plekje op de Veluwe. Heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de rust worden hiermee wel heel gemakkelijk. Daarnaast zijn er verschillende attracties op de Veluwe te vinden die absoluut de moeite waar zijn om te bezoeken.

Naar de dierentuin

Als u een vakantiewoning op de Veluwe koopt dan kunt u gemakkelijk verschillende dierentuinen bezoeken. Bijvoorbeeld Burgers Zoo, in Arnhem. Deze bekende en grote dierentuin heeft een zeer groot aanbod verschillende dieren. In de verschillende zone's die het park kent kunt u de mooiste dieren zien. Van Giraffen tot Olifanten en van Haaien tot slangen: het komt allemaal voorbij. Over apen gesproken: vanaf Park Heideheuvel kunt u ook heel makkelijk naar De Apenheul. Dit dierenpark in Apeldoorn is gespecialiseerd in Apen. U ziet hier bijvoorbeeld gorilla's, doodskopaapjes en nog veel meer. En sommige aapjes lopen vrij rond. U heeft dus ook nog enige interactie met de dieren. 

Het Kröller-Müller museum

Ook kunt u het Kröller-Müller museum op de Veluwe gemakkelijk bezoeken vanuit uw vakantiewoning op de Veluwe. Het museum heeft een grote verzameling Van Gogh kunstwerken in de collectie. Sterker nog, een van de grootste ter wereld. Het museum is daarom een echte must see voor de kuntsliefhebber.

Contact

Wilt u weten welke vakantiewoning wij te koop aanbieden? Bent u benieuwd naar de indeling van de vakantiewoning die wij te koop hebben staan of wilt u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op middels ons online contactformulier.

Koop uw chalet!
Uw chalet op de Veluwe
Ontdek de rust
De Veluwe is prachtig!
Lekker dagje weg?
Heel veel te doen!
Evenementen
Op de Veluwe
Beleef het mee!
Bekijk de video

Omgeving

Heel veel attracties, bezienswaardigheden en uitjes in de mooie Veluwe!

Dagattracties

Cultuur

Natuur

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl