Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 25

Recreatiewoning Veluwe kopen?

Waarom een recreatiewoning op de Veluwe kopen?

Heeft u wel eens nagedacht over het kopen van een recreatiewoning op de Veluwe? Is het antwoord ja, lees dan vooral verder!

Recreatiewoning Veluwe kopen

Een recreatiewoning op Veluwepark Heideheuvel

U heeft hier weleens over nagedacht? Het kopen van een chalet op de Veluwe? Wij geven u graag meer informatie hierover en hebben voor u diverse recreatiewoningen beschikbaar die u bij ons op de Veluwe kunt kopen.

Park Heideheuvel is één van de drie Veluwe vakantieparken. Hier kunt u uw recreatiewoning op de Veluwe kopen. De grote kavels zijn zo ingedeeld dat u hier lekker terug kunt trekken en van uw privacy kunt genieten.

De Veluwe bestaat uit heel veel natuur en deze natuurlijke omgeving is ook terug te vinden op het park zelf. De chalets passen perfect in de sfeer van het park en de kalme uitstraling en ruime ligging accentueren het gevoel van ruimte. U kunt kiezen uit twee types kavels die geheel naar uw eigen wens vormgegeven kunnen worden.

Welke typen recreatiewoningen zijn er?

Al onze chalets beschikken standaard over een woonkamer, keuken met elektrische kookplaat, koelkast, afzuigkap en bovenkasten. Er zijn standaard twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. U stapt vanuit de grote schuifpui zo de tuin in en zo kunt u genieten van de mooie omgeving.

De grootte van de kavels en de chalets en de overige accessoires verschillen van elkaar. Dit kunt u ook terugzien in de verschillende prijzen van de recreatiewoningen. Benieuwd naar het huidige aanbod en wilt u meer informatie? U kunt hier terecht.

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning op Veluwepark Heideheuvel?

Er zijn talloze voordelen bij het kopen van een recreatiewoning bij ons op de Veluwe. Ten eerste kunt u gebruik maken van onze vele faciliteiten die wij aanbieden. Naast dat u kunt genieten van onze ruimte en de oase van rust die wij u bieden kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Veluwecamping ’t Schinkel. Bent u toe aan vertier dan kunt u hier terecht en hierdoor heeft u dus meer dan voldoende comfort.

’t Schinkel is perfect als u (klein)kinderen op bezoek komen want die kunnen hier onder andere gebruik maken van alle speeltuinen die hier aanwezig zijn. Ook kunt u zelf gebruik maken van het buitenbad om lekker in te zwemmen en om af te koelen.

Daarnaast kunt u genieten van een hapje en een drankje in het restaurant op camping ’t Schinkel. U vindt uw rust bij ons op Veluwepark Heideheuvel en u kunt uw vertier vinden bij camping ’t Schinkel. Met het kopen van een recreatiewoning bij ons op de Veluwe slaat u dus twee vliegen in één klap.

De omgeving de Veluwe ontdekken

Lekker vanuit uw thuisbasis de Veluwe ontdekken? Dit kan als u een eigen recreatiewoning bij ons koopt op de Veluwe. U kunt hier wanneer u maar wilt heen en zo genieten van wat de Veluwe en omgeving u allemaal biedt.

Er is meer dan alleen de natuur op de Veluwe

Met de kinderen erop uit, weg van de rust en juist iets actiefs doen? De regio de Veluwe biedt u genoeg opties. U kunt vele attracties bezoeken, zoals:

 • De Apenheul in Amersfoort;
 • Burgers Zoo in Arnhem;
 • Het dolfinarium in Harderwijk;
 • Het Openluchtmuseum in Arnhem;
 • Het kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn.

Culturele uitstapjes maken vanaf uw recreatiewoning

Even weg van uw recreatiewoning en wat cultuur snuiven in de omgeving rondom de Veluwe? Ook dat is mogelijk en de regio biedt u opties, zoals het bezoeken van:

 • Paleis ’t Loo;
 • De Veluwse stoomtrein;
 • Bierbrouwerij de Vlijt;
 • De Middelste molen;
 • ’T Veluws Zandsculpturenfestijn

Verken de uitgestrekte natuur van de Veluwe

Wandelend of fietsend kunt vanaf ons park en uw eigen chalet ook de prachtige natuur op de Veluwe ontdekken. Het is een waar paradijs. Zo kunt u naar:

 • Park De Hoge Veluwe;
 • Wildpark het Aardhuis;
 • Recreatiegebied Bussloo;
 • Schaapskudde Loenen.

Er is genoeg te doen en vanaf ons park kunt u alle kanten op!

Overtuigd? Geïnteresseerd in een eigen chalet op de Veluwe?

Er is bij ons op Veluwepark Heideheuvel altijd een klein aanbod recreatiewoningen en deze zijn vaak snel verkocht. Wacht dus niet al te lang en neem snel met ons contact op of doe een aanvraag!

 

 

 

Koop uw chalet!
Uw chalet op de Veluwe
Ontdek de rust
De Veluwe is prachtig!
Lekker dagje weg?
Heel veel te doen!
Evenementen
Op de Veluwe
Beleef het mee!
Bekijk de video

Omgeving

Heel veel attracties, bezienswaardigheden en uitjes in de mooie Veluwe!

Dagattracties

Cultuur

Natuur

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl