Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 13 25
Tijd voor de Veluwe

Chalet te koop

Op Veluwepark Heideheuvel hebben wij voor u de juiste chalet te koop! Als u een chalet wilt kopen op de Veluwe zit u bij ons helemaal goed. Prachtig gelegen in een mooie natuurrijke omgeving bieden wij u een ideale vakantieplek.

Chalet te koop op de Veluwe

Alle chalets die bij ons te koop te staan, zijn aan te passen aan uw eigen wensen en behoeften. De chalets zijn van uitstekende kwaliteit, van buiten en van binnen. Wij hebben diverse modellen chalets waar u een keuze uit kunt maken. De chalets liggen op ruime kavels waardoor u in alle rust en ruimte van uw eigen stukje Veluwe kunt genieten. Heeft u kinderen op bezoek of heeft u een boodschapje nodig? Dan mag u gratis gebruik maken van de faciliteiten van ons andere Veluwepark 't Schinkel.

Chalet te koop

Voordelen van een eigen chalet

Wij hebben niet voor niets een chalet te koop op de Veluwe! Een eigen chalet hebben heeft namelijk heel veel voordelen. Het eerste voordeel is natuurlijk dat u altijd op vakantie kunt gaan als u daar behoefte aan heeft. U heeft altijd uw eigen stukje Veluwe tot uw beschikking. En wie kan dat nou zeggen? Een tweede voordeel van een eigen chalet hebben is dat je altijd verzekerd bent van een goede kwaliteit woning. U zult nooit in een vies chalet terechtkomen (als u hem niet zo heeft achtergelaten). U kunt dus altijd met een gerust gevoel op vakantie gaan. 

U bepaalt zelf de inrichting

Nog een voordeel is dat u zelf kiest hoe de inrichting van uw vakantiewoning er uit ziet. U kunt het chalet geheel naar eigen wens inrichten, en er dus echt een eigen plekje van maken. Hierdoor voelt het altijd als thuiskomen als u naar uw chalet gaat.

Heel veel te doen in de omgeving

Nog een voordeel van het kopen van een chalet op Park Heideheuvel is de hoeveelheid leuke uitstapjes die u in de omgeving kunt doen. U kunt natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen op de Veluwe. Maar ook een bezoek aan het Dolfinarium, Burgers Zoo, het Openluchtmuseum of de Apenheul zijn heel gemakkelijk te verwezenlijken vanaf ons vakantiepark. En daarom bieden wij een chalet te koop op de Veluwe!

Genoeg keuze voor het ideale chalet

Ten slotte kunt u bij ons uit verschillende chalets kiezen om te kopen. Kiest u voor het Charleston Chalet, dan kiest u voor een ruim chalet met mooi terras. Gaat u voor het Orlando CHalet, dan kiest u voor een eigentijdse en goed onderhouden chalet uit 2010. Dit chalet komt compleet met inventaris.

Bent u dus van plan een chalet te kopen op de Veluwe? Dan kiest u voor een chalet van Park Heideheuvel. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via T. 055 - 378 13 25 of mail naar info@parkheideheuvel.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen.

Koop uw chalet!
Uw chalet op de Veluwe
Ontdek de rust
De Veluwe is prachtig!
Lekker dagje weg?
Heel veel te doen!
Evenementen
Op de Veluwe
Beleef het mee!
Bekijk de video

Omgeving

Heel veel attracties, bezienswaardigheden en uitjes in de mooie Veluwe!

Dagattracties

Cultuur

Natuur

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
T 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
T 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl